Fedrigoni 1264 akvarelltömb, 300 g - A3, felül spirálos

Fedrigoni 1264 akvarelltömb, 300 g - A3, felül spirálos

6 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Fedrigoni 1264 akvarelltömb, 300 g - A3, felül spirálos

6 990 Ft
+ 1 650 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
muveszellato.com
Termékleírás
A Fabriano 1264 termékcsalád gazdaságos papírtömbjei nagyon jó ár-érték arány ú termékek. Megfizethető áron, kompromisszumok nélkül teszik elérhetővé a kiváló minőségű Fabriano papír okat az amatőr művészek és művészeti iskolások számára, de a professzionális művészek körében is nagyon kedveltek.  Neve a Fabriano gyár, mint az egyik legrégebbi, innovatív papírgyártó alapítási évére utal.
A termékcsalád összes papírja 100%-ban klór- és savmentes, FSC tanusítmánnyal rendelkezik, továbbá megfelel az ISO 9706 szabványnak, vagyis teljesen ligninmentes, így az idő elteltével sem sárgul, gyártása során megújuló energiát használnak. Spirálkötésű akvarelltömb mikroperforált lapok kal.   Hidegen sajtolt, félérdes felületű  papírl apok 25% pamuttartalommal és optimális nedvszívóképeséggel   akvarellfestéshez és egyéb nedves technikákhoz. Kiemeli a színek vibrálását.
​Nagyon jól ellenáll a karcolásnak és dörzsölésnek. Ajánlott technikák: akvarell-, gouache-, tempera- és akrilfestés, tintarajz. Papír vastagsága:  300 g/m2
A tömbben található lapok valós mérete: 29,7 x 42 cm (A3)
30 lap/tömb

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.