Fedrigoni 1264 rajz- és vázlattömb, 90 g - A3, felül spirálos

Fedrigoni 1264 rajz- és vázlattömb, 90 g - A3, felül spirálos

6 290 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Fedrigoni 1264 rajz- és vázlattömb, 90 g - A3, felül spirálos

6 290 Ft
+ 1 650 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
muveszellato.com
Termékleírás
A Fabriano 1264 termékcsalád gazdaságos papírtömbjei nagyon jó ár-érték arány ú termékek. Megfizethető áron, kompromisszumok nélkül teszik elérhetővé a kiváló minőségű Fabriano papír okat az amatőr művészek és művészeti iskolások számára, de a professzionális művészek körében is nagyon kedveltek.  Neve a Fabriano gyár, mint az egyik legrégebbi, innovatív papírgyártó alapítási évére utal.
A termékcsalád összes papírja 100%-ban klór- és savmentes, FSC tanusítmánnyal rendelkezik, továbbá megfelel az ISO 9706 szabványnak, vagyis teljesen ligninmentes, így az idő elteltével sem sárgul, gyártása során megújuló energiát használnak. Spirálkötésű papírtömb mikroperforált lapok kal.   Finomszemcsés felületű , halvány elefántcsont színű papírlapok  rajzok és vázlatok készítéséhez.
Tapintásra vastagabb érzetű, mint a valós grammsúlya. Ideális mindenféle rajztechnikához: ceruza-, szén-, grafit- és pasztellrajz. Papír vastagsága:  90 g/m2
A tömbben található lapok valós mérete: 29,7 x 42 cm (A3)
120 lap/tömb

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.